Založ si blog

Neutrónové účinky EÚ

 

V piatok na vlastné oči Bratislava uvidí ničivé dôsledky Európskej únie. Európska politika má podobné účinky ako neutrónová bomba – likviduje všetko „živé“ Odolní sú len P&P – politici a policajti. Ulice Bratislavy budú zajtra pre „neformálny summit EÚ“ ľudoprázdne. Normálni ľudia sa majú ( podľa ministra vnútra ) pratať z mesta. Mesto bude k dispozícii európskym politikom. Tí sú strachoprdi, obávajúci sa dôsledkov vlastnej politiky. Pamätám si na trápnu manifestáciu európskych lídrov, ktorí manifestovali svoju „odvahu“ čeliť teroru  po parížskych udalostiach. Na uzavretej ulici „odvážne“ (pod ochranou dva a pól tisíca policajtov) kráčali ruka v ruke v ústrety vlastným víťazstvám. Perličkou na tomto odpudzujúcom obraze europolitiky je fotošopová vojna s mazaním a retušovaním maskota blízkovýchodného terorizmu Netanjahua….

Vráťme sa k slovenskej ambícii vykročiť v Bratislave v ústrety „novej“ únii. Ten prvý krok naznačuje ako bude vyzerať. Vzniká policajná únia. Ďalšia reforma únie má začať zriadením europrokuratúry ( oprávnenej trestne stíhať zločiny proti únii). Pán Zala pridal aj zámer vytvoriť unijnú „Ústredňu“ pre  „vyšetrovanie“. Masívna policajná únia má chrániť bankovú úniu. Nezodpovedná banková politika EÚ už zničila Írsko, Grécko, ničí Taliansko a Španielsko. Privatizační komisári v Grécku potrebujú policajnú ochranu,  po privatizačných a reštrikčných zverstvách, ktorými decimujú jednu z najstarších demokracií . Chápem, že emisári bankového sektoru ,nedôverujú ani gréckym policajtom. Čo to je za ľudský materiál, možno ukázať na profile čiernej dámy zo slovenského „ fondu národného majetku“, podozrivej s miliardových korupčných afér , Aktuálne „radí“ ako sprivatizovať grécku ekonomiku. Myslím, že inflačnej katastrófe emisnej politiky ECB sa nedá uniknúť. Banka tlačí do ekonomiky ročne toľko peňazí, ako je objem príjmov ( a výdajov) V4….! Keď praskne táto nezodpovedná politika, jej účinky budú porovnateľné s dnásledkami vojnového konfliktu v Európe. Do ktorej jastraby NATO tlačia európske národy ( s plnou podporou elít). Tie východoeurópske (elity) chcú vojnou prekryť a zmazať stopy po tom, ako nadobudli svoje majetky. Banková oligarchia zasa potrebuje prekryť svoju zodpovednosť( ako dôsledok emisnej politiky ale aj celého projektu  deštrukcie národných štátov a vykorisťovania európskych ekonomík). Za kolaps európskeho hospodárstva a politiky a tragické dôsledky na európsku populáciu.

Európska únia sa rýchlo  mení na policajnú úniu. Evidujú každý váš pohyb, analyzujú vaše zdravie, spotrebiteľské návyky, názory. Odpočúvajú vás, zbierajú údaje o vašom sexuálnom správaní, priateľoch. A údaje „obchodujú“ s predajcami zmršťovacích hadíc, slnečných okuliarov aj s výpaľníckymi skupinami. Základný rozdiel medzi mafiou šedej zóny a policajnými špičkami je, že policajní náčelníci niekedy nosia uniformy.

Dozvedel som sa, že napríklad v otázke sankcií  na výbore NR SR premier Fico deklaroval podobné názory ako my – skeptici súčasnej európskej politiky. Dokáže ich však dôsledne utajovať. A tak možno povedať-  zo súčasnej európskej politiky majú strach aj premiéri členských štátov. Považujem to za najzreteľnejší príznak, že sa únia zmenila na molocha, ktorý dusí Európu. A bratislavský summit má nájsť ďalšie metódy ako túto archaickú obludu udržať pri živote.

Nádej že sa to podarí obmedzením slobôd v prospech protofašistického policajného štátu je diskutabilná. Trpezlivosť, aj zdroje sú temer vyčerpané. Možno dôjde aj na absurdné riešenia: napríklad, ak nezoženú dosť domácich policajtov využijú aj militantov Islamského štátu, aby strážili systém, v ktorom banková oligarchia vykorisťuje európske národy.

Petícia proti „rodovým stereotypom“.

12.02.2020

So záujmom som sledoval inšpiratívne vystúpenie Simony Petrík v TA3. Jej vysvetlenie „rodových stereotypov“ ma motivuje pripraviť petíciu požadujúcu odstrániť zjavnú výhodu mužov, že ich priemerná výška je o 12 cm vyššia ako u žien. Navrhujem, aby vláda (prostredníctvom exekútorov) odrezala mužom oných 12 cm. Referendum by mohlo určiť, či zvrchu, alebo odspodu. [...]

Občerstvenie zdarma ( seno pre Sorosove ovce! )

11.03.2018

Nikto nie je mimo politického diania, a každý by mal mať názor na súčasné dianie na Slovensku. Aspoň pomenovať veci: Ide o majdan – proces, keď globálna oligarchia nie je spokojná s výsledkami volieb, ktoré sama systematicky manipuluje. Uzurpuje si právo určovať správu štátu ( vládu) bez obmedzenia. Chce nominovať vlastných hochštaplerov (Renzi – [...]

Študuješ? Tak rozmýšľaj !

16.02.2018

Podporuj kritické myslenie! Rozmýšľaš? Tak sa spýtaj ! Nebuď obeť propagandy ! Je pravdou, že v socialistickom štáte neboli nezamestnaní a nikto nemusel hľadať podradnú prácu v zahraničí? Naozaj každý absolvent vysokej školy mal zaručené miesto vo svojom, alebo príbuznom odbore a každý maturant a vyučený dostal zamestnanie, spravidla v mieste svojho [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Janošovský Juraj

Štatistiky blogu

Počet článkov: 55
Celková čítanosť: 207219x
Priemerná čítanosť článkov: 3768x

Autor blogu

Kategórie