Poďakovanie za pripojenie Slovenska k teroristickým cieľom

23. marca 2016, Janošovský Juraj, Nezaradené

So všeobecným nadšením vítame zápal slovenských politikov s akým obhajujú záujmy Slovenska na Blízkom Východe. Úspešne nahradili nehumánnu politiku bývalého Československa, ktoré tam bolo známe mnohými aktivitami s hlúpym humanistickým a pacifistickým zameraním. Podarilo sa nám v historicky krátkej dobe dostať našu vlasť  ( načo by sme ju inak stáročia chránili) medzi ciele teroristických útokov.

Ceníme si, že Slovensko miesto spotrebného tovaru vyváža na Blízky východ zbrane. Mimoriadne nás teší vysoký zisk vybraných zbrojárov.. Tešíme sa, že po konverzii výroby na Slovensku, zbavení tisícov ľudí práce, aspoň niekoľko oligarchov bohatne na vyzbrojovaní militantov v Ázii a Afrike. Je možné, že účinky niektorých komodít, najmä výbušnín, budeme môcť vďaka prezieravej a múdrej zahraničnej politike p. Vašáryovej, Kukana, Demeša, Šebeja  ale aj p.Lajčiaka  vyskúšať  aj u nás.

Hlbokú vďaku by sme mali prejaviť V. Havlovi ( svetoznámemu politikovi  v krátkych galotách), ktorý nás úspešne vymanil z Varšavskej zmluvy. Tento obranný pakt nás nechával bez možnosti vysielať vojakov priamo do konfliktných miest po celej zemeguli. Konečne môžeme voziť aj my kontingenty na miesta, kde má Slovensko významné záujmy ako sú Somálsko, Afganistan, Irak a podobne. Vďaka vstupu do NATO sme získali významnú pozíciu medzi koloniálnymi veľmocami a radi sme sa stali cieľmi prípadných teroristických akcií. Sme pripravení životmi našich blízkych  brániť to, čo sa už podarilo USA, V. Británii a ostatným kolonizátorom z tretieho sveta odviezť. Za výnosy z obchodovania s otrokmi, genocídy miestneho obyvateľstva i súčasného drancovania prírodných zdrojov rozvojových kraajín, o ktoré opierajú svoje bohatstvo sme aj my pripravení prinášať obete ( tak ako sme s láskou prinášali uhorským a nemeckým pánom aj v minulosti).    Vstupom do NATO sme získali jedinečnú príležitosť prispieť k „humanitnému“ bombardovaniu Juhoslávie ( V. Havel, kandidujúci na Nobelovu cenu mieru, obohatil týmto unikátnym spojením- humanitárne bombardovanie- inak suchopárnu diplomatickú hantýrku).

Máme šťastie, že naši prezieraví politici pozývajú na Slovensko cudzie vojská, armády, ktoré okupujú Európu a sú na celom svete vnímané ako ochrancovia hodnôt. Najmä hodnôt akcií,a mien a bohatstva bánk a korporácií. Máme skvelú možnosť prispievať k ziskom zbrojárskych koncernov,  garantovať skvelú bilanciu vlastníkom nadnárodných bankových domov. Prihlásili sme tak naše dediny a mestá do výberového zoznamu budúcich cieľov. Aj vďaka nám piaty článok  Dohody NATO sme upravili tak, že Slovensko pochopilo, že územím členského štátu je celý povrch globalizovaného sveta a teda, že máme právo vojensky zasiahnuť všade kde sa nám chce, najmä pri obrane slovenských záujmov iv Afrike a v Ázii.

Páni poslanci a panie poslankyne, vážení páni ministri a generáli neohliadajte sa na zbabelcov, ktorí nechcú posielať svoje deti v službách NATO do bojových konfliktov, nedajte sa vo svojom svätom nadšení  pre záujmy ropných spoločností a financujúcich bánk zastaviť. Prosím nasaďte bezpečie našich domovou za svoje vlastné politické záujmy. S nadšením Vám odovzdáme pri každých voľbách naše hlasy, a nebudeme sa odvolávať na dekadentný záujem o mier a spoluprácu. Fuj! Nech žijú bojové šiky NATO! Budujme nové základne USA na našom území! Nech žijú agenti tajných služieb, ktorí nás tak radi (od) počúvajú. Dosť bolo zbabelého mieru, chceme poslať všetkých päť slovenských lietadiel do boja za silné myšlienky euroatlantického kolonializmu!

S USA na večné časy a nikdy inak!