Založ si blog

Rothschild nechce Rusov na olympiáde. .. .

Nepochybne sa nájdu kritici, ktorý by ma radi obvinili z konšpirácií. Nie, nebojte sa, nemyslím si, že by si barón Rothschild pozval členov MOV domov ( bohvie, kde si práve užíva mladé devy a staré víno) a tam prikázal vylúčiť Rusov z olympiády. Pán barón nechodí osobne ani na Bildenberg, kazilo by mu chuť do jedla vidieť, koľko bezcharakterných gaunerov, sa mu podlizuje a láme sa v páse, už len pri pomyslení na jeho vyžrané blahorodie.

Ono to funguje tak, že veľké koncerny podporujú Coubertonove ideály v medzinárodnom hnutí miliardami, ktoré si odpíšu z daní. Vytvoria molocha s tisíckami dobre platených pracovných miest a systémom lukratívnych prebend pre „bafuňárov“ ( slangový výraz pre „volených“ funkcionárov). Letenky, diéty, úplatky ( za pridelenie OH), odmeny a „honoráre“ urobili z členov MOV poslušnú bandu korupčníkov (rovnaké vládnu po celom svete vo „vládnych kabinetoch“ a v „nezávislých orgánoch“).  Potom už nie je potrebné nahlas vydať príkaz. Postačí pri poháriku 50-ročnej whisky poznamenať, že na rok, to nevyzerá so svetovou ekonomikou dobre a dotácie sa udržia len s vypätím všetkých síl na doterajšej úrovni. V ďalšom naznačiť, že tí Rusi by potrebovali trochu zraziť hrebienok. Pre menej chápavých delegátov z rovníkovej Afriky (pozície dostali z príslušnosti k rodine miestneho despotu) pripomenú, ako dopadli Blatter a Platini, keď nedokázali zobrať Rusom organizáciu MS vo futbale.

Možno je to konšpirácia, že Coca-cola ovplyvňuje olympijské hnutie. Rovnaká, ako tá, že pri 100. výročí moderného olympijského hnutia (v roku 1996) sa rozhodol MOV pri finálovom výbere medzi Aténami ( kde sa myšlienka olympizmu zrodila a kde boli prvé moderné olympijské hry) a americkou Atlantou, v prospech Atlanty. Určite sa objektívne rozhodli, že  symboliku moderného olympijského hnutiu svet zrozumiteľnejšie pochopí, ak sa oslavy a olympiáda budú konať v meste, kde sídli Coca-Cola.

Koncerny si vyberajú a „kupujú“ delegátov za peniaze, ktoré dostávajú z bánk a investičných spoločností. Peniaze sa v súčasnej ekonomike „kotia“ v emisných bankách a rozdeľujú podľa záujmov Rothschildovho klanu. Ani predsedovia správnych rád nedostávajú „písomné“ domáce úlohy. Trilaterálne komisie, Bildenbergy ale aj VIP afterparty po inaugurácii amerického, francúzskeho prezidenta či na Berluscconiho vile  sú príležitosťou kde dostávajú „lídri“ koncernov pokyny od partie  rothshildových guru  (Soros, Clintonová, holandská či britská kráľovna) .

Ešte sa patrí spomenúť zloženie Antidopingovej agentúry.. Agentúra s anglickou skratkou WADA je hybrid, ktorý nemá páru. Je to nezávislá verejno-súkromná inštitúcia!. Po vzniku sa  z Lausanne presťahovala do kanadského Montrealu, kde bude sídliť minimálne do roku 2021. Spoločnosť Montreal International za to sľúbila ju ročne dotovať sumou minimálne milión dolárov.

Prvým prezidentom, ktorý v agentúre  nadstavil  „pravidlá činnosti“ bol kanadský právnik Richard Pound (1999 – 2007), ktorý mal s dopingom  jedinú, veľmi nemilú súvislosť: na soulskej olympiáde 1988 obhajoval dopingového hriešnika šprintéra Bena Johnsona. Neskôr ho vystriedal austrálsky exminister financií John Fahey. Aktuálne „šéfuje“ Sir Craig Reedie z Veľkej Británie a podpredsedníčkou je  nórska ministerka kultúry Linda Hofstad Helleland.  Za MOV sú tam štyria zástupcovia – z USA, Veľkej Británie, Francie a Zimbabwe!  Mať pochybnosť o jej objektivite je pri Agassiho priznaní k dopingu, škandálu cyklistu Armstronga a dopingovej imunite profesionálnych futbalistov a hokejistov naozaj nemiestne….

Petícia proti „rodovým stereotypom“.

12.02.2020

So záujmom som sledoval inšpiratívne vystúpenie Simony Petrík v TA3. Jej vysvetlenie „rodových stereotypov“ ma motivuje pripraviť petíciu požadujúcu odstrániť zjavnú výhodu mužov, že ich priemerná výška je o 12 cm vyššia ako u žien. Navrhujem, aby vláda (prostredníctvom exekútorov) odrezala mužom oných 12 cm. Referendum by mohlo určiť, či zvrchu, alebo odspodu. [...]

Občerstvenie zdarma ( seno pre Sorosove ovce! )

11.03.2018

Nikto nie je mimo politického diania, a každý by mal mať názor na súčasné dianie na Slovensku. Aspoň pomenovať veci: Ide o majdan – proces, keď globálna oligarchia nie je spokojná s výsledkami volieb, ktoré sama systematicky manipuluje. Uzurpuje si právo určovať správu štátu ( vládu) bez obmedzenia. Chce nominovať vlastných hochštaplerov (Renzi – [...]

Študuješ? Tak rozmýšľaj !

16.02.2018

Podporuj kritické myslenie! Rozmýšľaš? Tak sa spýtaj ! Nebuď obeť propagandy ! Je pravdou, že v socialistickom štáte neboli nezamestnaní a nikto nemusel hľadať podradnú prácu v zahraničí? Naozaj každý absolvent vysokej školy mal zaručené miesto vo svojom, alebo príbuznom odbore a každý maturant a vyučený dostal zamestnanie, spravidla v mieste svojho [...]

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

Janošovský Juraj

Štatistiky blogu

Počet článkov: 55
Celková čítanosť: 206899x
Priemerná čítanosť článkov: 3762x

Autor blogu

Kategórie