Založ si blog

Čo pečú Bútora a Čútora ?

Americká ambasáda sa snaží kontrolovať slovenské predsedníctvo v Európskej únii a Bútora s Čútorom „majú plán“. Úradnícku vládu.
Intenzívne dúchajú do povolebných pahrieb. Sejú vietor, sypú soľ do rán, prilievajú olej do ohňa. Provokujú, vyťahujú staré spory.

Béla Bugár ihneď pochopil a prvý vymenoval s kým si do vlády nesadne. Prihlásil sa svojim americkým poradcom, že bude ten, kto bude garantovať,že vládu nezostaví ani Fico, ani Sulík. Cenzori, nerešpektujúci demokratické pravidlá, rýchlo „vylúčili“ vyše dvestotisíc voličov z politického života. Pripomínajú deti, ktorým povedali v škole, že sú duté ako baganča a deti sa potom (ponížené, zahanbené a stále hlúpe) hrajú v stohu slamy so zápalkami. My ostatní iba čakáme, komu sa to prvému podarí podpáliť…..

Ako Biľak ( s Moskvou za chrbtom), tak sa aj v prezidentskom paláci a v slovenskej pravici,sa cítia  s NATO ( a Washingtonom) za chrbtom v bezpečí. Okrem 1,6 mil Eur, ktoré vyplatia Kotlebovcom, mu  organizujú ( zdarma) aj najlacnejšiu a najúčinnejšiu propagáciu ich programu rozumného poriadku a spravodlivého štátu. Štandardné strany, Pati a Mat v amerických službách, prezentujú škandály, vlastnú politickú neschopnosť a chronickú trudnomyselnosť v úplnom rozpore soi zdravým rozumom. Aj Mussoliniho a Hitlera k moci priviedla najmä hlúposť a oportunizmus sociálnych demokratov, no najmä arogancia miestnych liberálov v službách vybraných bankárskych rodín…..
Oľano, Sas, Kollár, Procházka a Bugár odkazujú Ficovi, že vládu nezostaví. A to v situácii, keď ju nezostavia ani oni. Ledaže by Danko padol na hlavu a svoje „zásluhy“ o revitalizáciu SNS by za týždeň spopolnil v politickom objatí s touto hašterivou chamraďou.

Bútora Čútora majú plán! Oligarchom, a nimi paseným ministrom zo SMERu, ponúknu čas na dokončenie tendrov a výber provízií na nové, ak pôjdu do úradníckej vlády. Kaliňákovi prisľúbia trosky SMERu ( po tejto avantúre), Počiatkovi beztrestnosť a ostatným „teplé“ miestečká na slovenských ambasádach a v medzinárodných organizáciách. Lajčiakovi ( potenciálnemu predsedovi úradníckeho kabinetu) významnú funkciu v OSN. Kým to príjme, mal by si prečítať niečo o osude Emanuela Moravca alebo generála Petaina….
Pre slovenských voličov to bude „belle epoque“ úradnícka vláda bude štedro rozdávať úplatky verejnosti. ( A zahraniční investori to budú radi úverovať). Svoje dostanú sestričky aj učitelia, policajti aj sudcovia, tretí „sektor“, podnikatelia aj zamestnanci. Potrebujú doma kľud ( a „podporu“), na čas kým podpíšu TTIP ( Transatlantickú dohodu USA-EU o odovzdaní kontroly globálnym korporáciám) a zrušia zbytky sociálneho štátu v EÚ (v záujme londýnskych bankárov).  Ako v zlom sne – po nás potopa – podpíšu kapituláciu EÚ a zdefraudujú budúcnosť vlastného štátu. Trosky, o ktoré nebudú mať záujem, prenechajú Kotlebovým poriadkovým silám.
Ak to verejnosť dovolí, bude žať plody vlastnej hlúposti a konzumných očakávaní. Pani Halfbrightová ( Polobystrá – anglický preklad) bude mať pravdu: bude tu „čierna diera“. Nie ako dôsledok socializmu, ale ako pamätník americkej politiky v Európe.a hlúposti miestnych lídrov.

(… a Pat a Mat budú o tom prednášať, spolu s pani Radičovou v Oxforde a dobre zaplatených amerických turné)

Petícia proti „rodovým stereotypom“.

12.02.2020

So záujmom som sledoval inšpiratívne vystúpenie Simony Petrík v TA3. Jej vysvetlenie „rodových stereotypov“ ma motivuje pripraviť petíciu požadujúcu odstrániť zjavnú výhodu mužov, že ich priemerná výška je o 12 cm vyššia ako u žien. Navrhujem, aby vláda (prostredníctvom exekútorov) odrezala mužom oných 12 cm. Referendum by mohlo určiť, či zvrchu, alebo odspodu. [...]

Občerstvenie zdarma ( seno pre Sorosove ovce! )

11.03.2018

Nikto nie je mimo politického diania, a každý by mal mať názor na súčasné dianie na Slovensku. Aspoň pomenovať veci: Ide o majdan – proces, keď globálna oligarchia nie je spokojná s výsledkami volieb, ktoré sama systematicky manipuluje. Uzurpuje si právo určovať správu štátu ( vládu) bez obmedzenia. Chce nominovať vlastných hochštaplerov (Renzi – [...]

Študuješ? Tak rozmýšľaj !

16.02.2018

Podporuj kritické myslenie! Rozmýšľaš? Tak sa spýtaj ! Nebuď obeť propagandy ! Je pravdou, že v socialistickom štáte neboli nezamestnaní a nikto nemusel hľadať podradnú prácu v zahraničí? Naozaj každý absolvent vysokej školy mal zaručené miesto vo svojom, alebo príbuznom odbore a každý maturant a vyučený dostal zamestnanie, spravidla v mieste svojho [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

Janošovský Juraj

Štatistiky blogu

Počet článkov: 55
Celková čítanosť: 207783x
Priemerná čítanosť článkov: 3778x

Autor blogu

Kategórie